130x180 books

130x180 monopati

130x107mathisi

130x300 unicef

 
130x180 amnesty

130x130 warchild


130x130 reporters

130x180 doctors sans


130x180 warchild

130x180 apopseis


130x130 cancer

130x180 twitter

130x300 books

 

 

Διαφήμιση
Φορείς

Των Παιδικών Χωριών SOS,

 

Δύο χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σε έξι πόλεις στην Ελλάδα, με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, τα Παιδικά Χωριά SOS παρουσίασαν σήμερα τα αποτελέσματα των Κέντρων Στήριξης και τις νέες ανάγκες που έχει δημιουργήσει η συνεχιζόμενη κρίση και στο χώρο της εκπαίδευσης.


             Της Πολιτείας Ήλιδας Ολυμπίας,

 

 

Το Σάββατο 7 Ιουνίου, με εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, ολοκληρώνονται, για εφέτος, οι εκδηλώσεις που Ομίλου «Πολιτεία Ήλιδας- Ολυμπία» για την οδική ασφάλεια.


Στο ισόγειο του Δημοτικού Μεγάρου του Πύργου, από τις 18.00 και μετά, θα εκτίθενται τα έργα που οι μικροί μαθητές φιλοτέχνησαν με θέμα την οδική ασφάλεια. Τα καλύτερα εξ αυτών θα βραβευθούν με ποδήλατα, με κράνη για ποδήλατα, και πολλά αναμνηστικά. Επίσης θα διανεμηθεί στους μικρούς μαθητές το βιβλίο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Ο φίλος μου ο ποδηλατάκιας»

Από την ActionAid Ελλάς,

Το νέο ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη με την ActionAid,

προβάλλεται την Δευτέρα 9 Ιουνίου, 22:15, στον ΑΝΤ1

 

 

Ένα χρόνο πριν, η ανταπόκριση των Ελλήνων συμπολιτών μας,  μετά το ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη “Immersion», είχε ως αποτέλεσμα 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι να δουν τη ζωή τους να βελτιώνεται, καθώς 8 κοινότητες της ActionAid, σε πολύ φτωχές περιοχές του κόσμου, βρήκαν Αναδόχους Παιδιού από την Ελλάδα. Τα θετικά αποτελέσματα, όμως, δεν σταματούν εδώ. Ο Αντώνης προσέφερε το σύνολο των εσόδων του περυσινού ντοκιμαντέρ στην κατασκευή σχολείου και πηγαδιού στην περιοχή που επισκέφθηκε.

Της Πολιτείας Ήλιδας Ολυμπίας,

 

 

IMG 3894

     Με το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου (τη συμμετοχή του Ειδικού Δημοτικού και του 9ου νηπιαγωγείου) και το 8ο Λαμπετίου (και τη συμμετοχή του 6ου νηπιαγωγείου) έκλεισαν για φέτος οι εκδηλώσεις του Ομίλου Ηλείων για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη «Πολιτεία Ήλιδας – Ολυμπίας» για την οδική ασφάλεια.

Της Πολιτείας Ήλιδας Ολυμπίας,

 

    Χίλια ογδόντα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και των νηπιαγωγείων του Πύργου παρακολούθησαν τις τελευταίες ημέρες το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Ομίλου «Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας» σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηλείας (με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κα Ευγενία Ηλιοπούλου), την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας (και συγκεκριμένα την Τροχαία του Πύργου) και την Ομοσπονδία Παραγωγικών Τάξεων Νομού Ηλείας.

Της ActionAid Έλλας,


Η ActionAid δημοσιοποιεί την ταινία μικρού μήκους του Θοδωρή Παπαδουλάκη «Παίρνουμε Θέση»  που μας προτρέπει να σπάσουμε τη σιωπή και να υψώσουμε το ανάστημά μας ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία που έχουν γιγαντωθεί στην Ελλάδα.

Tης Πρωτοβουλίας "Ένα Καράβι για τη Γάζα".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωτοβουλία “Ένα Καράβι για τη Γάζα”
Θεμιστοκλέους 37, Εξάρχεια

Προς άμεση δημοσίευση


Θέμα: Κάλεσμα σε δράση: Για το τέλος του αποκλεισμού της Γάζας και την ελεύθερη μετακίνηση των Παλαιστινίων 

Της Πολιτείας Ήλιδας Ολυμπίας.

 

 

IMG 9520c

«Γιατί δεν έχουμε περισσότερους ποδηλατόδρομους;» «Θα λειτουργήσει το κέντρο κυκλοφοριακής αγωγής;», «Μέχρι πόσο χρονών καθόμαστε στο παιδικό κάθισμα;», ήταν μερικές από τις ερωτήσεις των μικρών μαθητών των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων του Πύργου προς τον διοικητή της τροχαίας Πύργου κ. Κωστόπουλο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την οδική ασφάλεια.

 

Οι μαθητές παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκδήλωση του Ομίλου «Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας» ο οποίος σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηλείας (με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κα Ευγενία Ηλιοπούλου), την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας (και συγκεκριμένα την Τροχαία του Πύργου) και την Ομοσπονδία Παραγωγικών Τάξεων Νομού Ηλείας προσπαθούν να ενημερώσουν τους μικρούς μαθητές για την οδική ασφάλεια μέσω εκδηλώσεων που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των παιδιών. Μέσα από την παράσταση του καραγκιοζοπαίχτη κ. Χρήστου Πλέσσα: «Ο Καραγκιόζης και ο κ. ΚΟΚ» με τα αστεία και τις γκάφες των ηρώων όσο και το βίντεο «Μαθαίνω να κυκλοφορώ στο δρόμο» το οποίο έχει επιμεληθεί ο πρώην Διοικητής της Τροχαίας Αττικής κ. Γ. Πανταζόπουλος.

Της ActionAid.
Την Τρίτη 1η Απριλίου το ντοκιμαντέρ της ActionAid «Countries for Sale?» προβλήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες παρουσία 2 ακτιβιστών από τη Μοζαμβίκη που παλεύουν για το δικαίωμά τους σε μια ζωή με αξιοπρέπεια.


Γυρισμένο σε μια από τις πιο όμορφες χώρες της Αφρικής, τη Μοζαμβίκη, το ντοκιμαντέρ «Countries for sale?» της ActionAid Ελλάς αποτυπώνει τις προσπάθειες των ανθρώπων να κρατήσουν τη γη τους έχοντας να αντιμετωπίσουν τεράστιες πολυεθνικές εταιρείες που συνεργάζονται με την τοπική κυβέρνηση για να αρπάξουν τη γη των φτωχών αγροτών με ελάχιστα χρήματα και χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Την ίδια στιγμή οι αποφάσεις της ΕΕ στις Βρυξέλλες καταστρέφουν τη ζωή τους.

των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

 
   Την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, στην Πλατεία Καρύτση, μία λαμπρή και ξεχωριστή  βραδιά με πολλή μουσική και αρκετή …διπλωματία  διοργανώθηκε από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

  

139

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL