Guest, slideshow-4

Οι πολίτες απαιτούν επιστροφή στις ριζες μας

γράφει ο Νίκος Νικολόπουλος

(Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος)

Η ψήφος του λαού και η αποχή όσο περνούν οι μέρες αποδεικνύεται ότι δεν ήταν συγκυριακή και όπως ήταν αναμενόμενο, προκαλεί συζητήσεις και γεννά εξελίξεις σε όλους τους πολιτικούς χώρους στην κοινωνία πυροδοτεί νέες εξελίξεις, αλλά, αντί για τον πολιτικό διάλογο, προτάσσονται η ονοματολογία, τα ατομικά συμφέροντα και οι συσχετισμοί.

Το σύστημα που βασίλευσε στα χρόνια της μεταπολίτευσης, αυτό της κληρονομικής  κομματοκρατίας καταρρέει και τελειώνει δεκαπέντε χρόνια μετά τη χρεοκοπία.

Ο ιστορικός του κύκλος κλείνει και τώρα με πόνους γεννιέται το νέο.

Οι 60 στους 100 ψηφοφόρους έκριναν ότι δεν είχαν τι να ψηφίσουν και όσοι πήγαν στην κάλπη έδειξαν την απόγνωσή τους, ψηφίζοντας τρία κόμματα που από την επόμενη δείχνουν την ιδεολογικοπολιτική τους ένδεια.

Πιστεύουν, οι πολιτικά ανέραστοι και φιλοτομαριστικά ιδιοτελείς , οι βολεμένοι κληρονόμοι, ότι οι ιδέες έχασαν το νόημά τους.

Και όμως μεταξύ των ηχηρών μηνυμάτων που έστειλε η ΕΥΡΩΚΑΛΠΗ υπάρχει ένα μήνυμα που ξεχωρίζει από αυτές τις εκλογές και αυτό είναι ότι οι ιδέες εξακολουθούν να έχουν δύναμη.

Η απώλεια 1.100.000 ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές φέρνει τον Μητσοτάκη αντιμέτωπο με την παραδοσιακή δεξιά βάση της ιστορικής Παράταξης… και κάτι το ανάλογο συμβαίνει και στο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη και στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη …

Τα καθεστωτικά ΚΕΝΤΡΑ της ενημέρωσης και της προπαγάνδας έχουν στοκάρει κάθε χαραμάδα αλήθειας και αποκάλυψης του κύριου και καυτού ζητήματος της συνολικής απόρριψης και της πολιτικής ανατροπής που έρχεται.

Οι τρεις πολιτικοί νάνοι, των αδελφών κομμάτων  έχουν καταλήξει σε λανθασμένες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα.

Δεν έχουν καταλάβει ότι κάθονται επάνω σε βόμβες που είναι έτοιμες να εκραγούν, όπως είναι η ανεργία και η ακρίβεια άρα και η φτώχεια, τα κύρια αίτια της οποίας καταφέρνουν , ακόμα , τα καθεστωτικά κέντρα να τα κρύβουν περισσότερο ή λιγότερο εθελοντικά, ανάμεσα σε άλλες θορυβώδεις δράσεις όπως εκείνη του… «πολύχρωμου σχολείου» που, κάποια στιγμή θα φέρουν και την κοινωνική έκρηξη, τσαλαπατώντας νόμους και φιρμάνια όλων αυτών των καθεστωτικών!!!

Οι πολίτες δεν πιστεύουν πια ότι το παλιό πολιτικό σύστημα μπορεί να προσφέρει λύσεις.
Να το ενθυμείσθε… μου γράφει με εκτίμηση η κ. Α. Σπαθάτου ,αφού προηγουμένως εύστοχα έχει ως εξής τιτλοφορήσει τα γνωστά και σπουδαία … «Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος»!

Ήταν ο χρησμός της Πυθίας για την Ελλάδα μας πριν από 22 αιώνες…

Άρα, κι αν έχουν δοθεί «πακτωλοί χρημάτων σε προδότες του Ελληνισμού για την Άλωσή του», δεν πρόκειται ποτέ να αλωθεί! «Η Πόλις εάλω τότε κι όχι ο Ελληνισμός…

Και επειδή ο Ελληνικός λαός θέλει να επιβιώσει και το έδειξε στις πρόσφατες ευρωεκλογές, θα σταθεί πλέον επιθετικά απέναντι σε όλα τα μπλοκ των διεφθαρμένων και δοσιλόγων της εξουσίας.

Οι πρόσφατες Ευρωεκλογές, παρά τα λεγόμενα των πολλών, έδειξαν ότι οι Έλληνες δεν αποδέχονται , παράτα χρόνια που πέρασαν ,την κατοχή που έχουν υπογράψει τα εθνομηδενιστικά κόμματα εξουσίας με τα μνημόνια , τόσο οικονομική και γεωστρατηγική όσο κυρίως πολιτιστική που παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο.

Η έλλειψη ηγετών και η αδυναμία των κομμάτων να διαμορφώσουν ένα νέο πολιτικό λόγο για τις ανάγκες και τις προοπτικές του 21ου αιώνα, έχουν οδηγήσει την ιδεολογική και προγραμματική τους συγκρότηση στο αδιέξοδο των υποβοηθούμενων τεχνικών.

Οι λαοί της Ευρώπης και αρκετά πιο πίσω ακολουθεί και ο ελληνικός λαός ξεσηκώνονται κατά των προσκυνημένων και οικότροφων του κράτους εθελόδουλων που ελέγχει η σάπια ελίτ , κατά των πολυπλόκαμων «ιδρυμάτων» του Σόρος και άλλων οικονομικών οργανισμών, καθώς και των ποικίλων παρακρατικών και μυστικών υπηρεσιών που κρύβονται στα συστημικά κόμματα των προθύμων πολιτικών ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΩΝ .

Το ΡΕΣΑΛΤΟ ασχολήθηκε διεξοδικά με τους ποικίλους αυτούς αρουραίους, οικότροφους του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ αντιρατσισμού, οι οποίοι καλύπτανε τη βρώμικη επαγγελματική «αντιρατσιστική» εργολαβία τους με ουρλιαχτά «επαναστατικά» και με θορυβώδεις, ρητορικές και αφοριστικές κορώνες εναντίον του «ρατσισμού», του «φασισμού» και τους κράτους.

Είναι οι πλέον αποτρόπαιοι και δόλιοι προβοκάτορες στην ιστορία της ανθρωπότητας: Υστερική, αντικρατική, κούφια ρητορεία και μανιώδης, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ προώθηση του κρατικού «αντιρατσισμού» και των ιμπεριαλιστικών νέων ιδεολογημάτων.

Φυσικά, για τον πολύ κόσμο, ο άθλιος και προβοκατόρικος ρόλος όλων αυτών των επιδοτούμενων γενίτσαρων με τις «υπερεπαναστατικές» προβιές, έμεινε άγνωστος.
Αντίθετα όλος αυτός ο «πολιτικός υπόκοσμος» διαφημιζόταν και προβαλλόταν αγρίως από την ιμπεριαλιστική προπαγάνδα.

Σε τέτοια σκανδαλώδη βαθμό που το «idymendia», αυτό το αποτρόπαια, δωσιλογικό παράρτημα του Σόρος, που αποτελεί την κεντρική μήτρα της κουκολοφόρικης καθοδήγησης και των τρομοκρατικών παιχνιδιών των μυστικών υπηρεσιών, να προβάλλεται από τα σχολικά βιβλία του Δημοτικού και να τυγχάνει μιας ασύλληπτης κρατικής εύνοιας και πολιτικής ασυλίας.

ΣΗΜΕΡΑ, όμως, που το διαδίκτυο άνοιξε ρωγμές στο τσιμεντένιο οικοδόμημα της καθεστωτικής ενημέρωσης, αποκαλύπτεται κατακλυσμιαία ο μακάβριος ρόλος όλου αυτού του συνασπισμένου «πολιτικού υπόκοσμου».

Βεβαίως, ο ουσιαστικός πολιτικός παράγοντες που ξεγυμνώνει όλες αυτές τις λασπωμένες, προβοκατόρικες «εστίες» είναι η χειμαρρώδης ανάπτυξη της λαϊκής οργής.
Μπροστά σε αυτή τη λαϊκή οργή που φουσκώνει καθημερινά τα πιόνια του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ «αντιρατσισμού», εκτελώντας νευρικά και πανικόβλητα τον διατεταγμένο ρόλο τους, αυτό-αποκαλύπτονται και ξεγυμνώνονται.

Αρχίζουν ένα-ένα., με ταχύτητα γεωμετρικής προόδου, όλα αυτά τα οικότροφα γρανάζια της καθεστωτικής «αντιρατσιστικής» μηχανής να καίγονται.
Και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή και ο πανικός τους βρίσκεται και αυτός στην αρχή. Πολύ γρήγορα δεν θα βρίσκουν λαγούμια να κρυφτούν…

Οι παραπάνω αποκαλύψεις είναι γνωστές σε εμάς από πολύ παλιά και τις έχουμε στηλιτεύσει σε πολλά κείμενά μας.

Σωρεία οι αναλύσεις, αλλά και οι αποκαλύψεις:

α) Για τον πρακτορικό προβοκατόρικο ρόλο τους. Για τις οικονομικές εξαρτήσεις με τα διεθνή ιμπεριαλιστικά δίκτυα, τα «ιδρύματα» και τους μηχανισμούς τους.

β). Για τις επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» φιέστες τους από τα ισχυρά οικονομικά και ποικίλα πολιτικά κέντρα του καθεστώτος: Από τράπεζες και πολυεθνικές επιχειρήσεις μέχρι κόμματα και τα κρατικά συνδικάτα. Αν ψάξει κάποιος να βρει τους χορηγούς αυτών των αντιρατσιστικών φιεστών Θα ανατριχιάσει: Όλο το πολυεθνικό κεφάλαιο, οι μαφιόζοι του αθλητισμού και τα κράτη είναι οι χορηγοί.

Σε πολλά περιοδικά αποκαλύπτουμε αρκετά συνταρακτικά στοιχεία.

Μήπως θυμάστε αυτό το πολυτελέστατο φυλλάδιο με τίτλο:
«Υπάρχει μόνο μία επικίνδυνη μειονότητα: ο ρατσισμός»;
Μήπως θυμάστε ότι όλα τα έντυπα μέσα των ΜΜΕ το μοίραζαν από τις εφημερίδες τους;
Μήπως έχετε συγκρατήσει τους χορηγούς;
Όλο το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο.
Θα κλείσουμε με ένα μικρό σχόλιο του ΡΕΣΑΛΤΟ από το τεύχος-15:
«Οι αντιρατσιστικές φιέστες των προσκυνημένων σε μια επίδειξη θράσους πέρα από τα όρια του ξετραχηλώματος, τα ευρω«αριστερά» φόρουμ με τα φιλομεταναστευτικά σωματεία και τις «αντιεξουσιαστικές» φαμφάρες τους, κατέβηκαν να διαδηλώσουν παρέα με την κρατικοδίαιτη ΑΔΕΔΥ και την πασοκοδίαιτη ΓΣΕΕ.

Λόγια που περιττεύουν και χαρακτηρισμοί που ωχριούν.

Οι επιδοτούμενοι αυτοί αρουραίοι έχουν πλέον καταφέρει να εμπορεύονται την τριτοκοσμική εξαθλίωση, όχι δίχως ίχνος τσίπας – από αυτό ποτέ δεν διέθεταν- αλλά και δίχως τα στοιχειώδη προσχήματα και προκαλύψεις χάρη στα οποία η σωματεμπορία φιγουράριζε για αντιρατσισμός.
Με σλόγκαν «το πράσινη κάρτα είναι κόκκινη κάρτα» το εμετικό τους μάρκετινγκ απαιτεί:νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, νομιμοποίηση όλων των παιδιών τους, νομιμοποίηση δίχως τον όρο της γνώσης της ελληνικής γλώσσας, νομιμοποίηση με ή χωρίς ένσημα, δηλαδή νομιμοποίηση της μαύρης εργασίας.

Ο ελληνικός λαός, στο όνομα της επιβίωσής του, οφείλει να σταθεί επιθετικά απέναντι στο συνασπισμένο μπλοκ Εξουσίας-Δοσιλόγων. 

Οφείλει να τσαλαπατήσει τους νόμους και τα φιρμάνια όλων αυτών των καθεστωτικών «αριστεροδεξιούληδων» που ανενδοίαστα και ασύστολα φιλούν τις κατουρημένες ποδιές της διεφθαρμένης ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!»

Η πατρίδα αντιμετωπίζει ένα τεράστιο έλλειμμα ηγεσίας.
Βιώνουμε μετεκλογικά έντονα μια κρίση ηγεσίας και θεσμών.
Η πλειονότητα της κοινωνίας, σχεδόν το 70% δεν είναι ικανοποιημένο από τον τρόπο που λειτουργεί η Δημοκρατία και δεν εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη.

Το 75% δεν εμπιστεύεται το Κοινοβούλιο, το 85% δεν εμπιστεύεται τα πολιτικά κόμματα και το 90% τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το εφεύρημα του Μεσαίου Χώρου και η ομοιομορφία του πολιτικού λόγου των δήθεν αντιπάλων , απεκάλυψε ότι υπηρετούν την ίδια πολιτική και πως είναι θιασώτες της woke ατζέντας και όργανα της νέας τάξης που θέλει να επιβάλει την κατάργηση των ΕΘΝΩΝ των ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ με την επιβολή της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΩΝ .

Η συντριπτική πλειονότητα των λαών αναζητά την επαναφορά στο αξιακό τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια .

Τώρα είναι περισσότερο αποδεκτό, όχι μόνο από τους ψηφοφόρους που επέλεξαν δεξιά κόμματα, αλλά από την πλειονότητα της κοινωνίας.

Αυτό που προβάλουν πως είναι το μπροστά σκορπά απόγνωση , απελπισία και προκαλεί δυστυχία .
Οι πολίτες απαιτούν επιστροφή στις ρίζες μας !

 

Προηγουμενο ΑρθροΕπομενο Αρθρο

Ο Νίκος Ι. Νικολόπουλος είναι γενικός γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ :


Παντρεμένος με την Αναστασία Μανωλοπούλου και πατέρας τεσσάρων παιδιών, Αφροδίτη (1997), Ιωάννης (1998), Νίκη (2000) και Ανδρέας - Ευγένιος (2001).

 


ΣΠΟΥΔΕΣ


• Υποψήφιος Διδάκτωρ, Οικονομική Σχολή, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
• Μεταπτυχιακό, «Οικονομικά της Εκκλησίας». Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
• Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών, του Πάντειου Πανεπιστημίου.
• Πτυχιούχος Κοινωνικής Θεολογίας, της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
• Πτυχιούχος ΑΣΣΕ.
• Μεταπτυχιακός φοιτητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.


ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Εξελέγη πρώτος Βουλευτής Αχαΐας στις εκλογές του 1989 και έκτοτε επανεξελέγη 1990, 1993, 1996, 2000, 2004 έως το 2007. Επανεκλέγεται στις εκλογές του 2009.
Το 1990 ορίζεται από τον Πρωθυπουργό κ. Κων/νο Μητσοτάκη Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος μέχρι τη διάλυση της Βουλής το 1993.


ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το 1986 εξελέγη πρώτος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρέων.
Επιστρατεύεται το 1990 ως υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων επικεφαλής της δημοτικής παράταξης το «Μέλλον της Πάτρας», όπου συγκέντρωσε στον πρώτο γύρο στην κάλπη το υψηλότερο ποσοστό μέχρι σήμερα της προτίμησης των πολιτών από τον κεντροδεξιό χώρο.

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ορίζεται με απόφαση του Προέδρου της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έως και τον Σεπτέμβριο 2007
• Τακτικό μέλος, του Συμβουλίου της Ευρώπης, (Commision), με έδρα το Στρασβούργο
• Τακτικό μέλος, της Δυτικο-Ευρωπαϊκής Ένωσης, με έδρα το Παρίσι
• Εκλέγεται Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας
• Εκλέγεται Πρόεδρος Διακομματικής Επιτροπής Ορθοδοξίας και Θρησκευμάτων της Βουλής των Ελλήνων

Κοινοβουλευτικές επιτροπές


Συμμετέχει με υπόδειξη του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και απόφαση του Προέδρου :
• Εθνικής Οικονομίας
• Εξωτερικών και Άμυνας
• Θρησκευμάτων
• Ανάπτυξης - Εμπορίου
• Εργασίας
• Πολιτισμού

•Μέλος της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεσογείου (ΡΑΜ)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

• Εκλεγμένο Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου (έως το 2005)
• Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής (έως και της παραίτησης)
• Εκλεγμένος Τομεάρχης Εθνικής Οικονομίας (έως το 2004)
• Διορίζεται με απόφαση του Προέδρου κ. Μιλτιάδη Έβερτ Γραμματέας Συνδικαλισμού Κεντρικής Διοίκησης (έως το 1997)
Διορίζεται με απόφαση του Προέδρου κ. Κώστα Καραμανλή :
• Γραμματέας Τεκμηρίωσης στην Κεντρική Διοίκηση , καθώς επίσης
• Γραμματέας στην Κεντρική Διοίκηση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων -Μ.Κ.Ο. (έως 2010)

• Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (Δεκέμβριος 2010 έως της ορκωμοσίας του ως αρμοδίου Υφυπουργού Εργασίας αυτής της κυβερνητικής ύλης

# ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ίδρυση 23.5.2013)

Μετά την διαφωνία του με την πολιτική μεταστροφή και την ανακολουθία μεταξύ προεκλογικών δεσμεύσεων και μετεκλογικών κυβερνητικών αποφάσεων, παραιτήθηκε από Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και ήρθε σε ρήξη με την ηγεσία της ΝΔ.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 ίδρυσε το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα και δημιούργησε πυρήνες σχεδόν σε όλους τους νομούς της χώρας.

Στις 23 Μαΐου 2013 με τον μετασχηματισμό του Κινήματος σε Κόμμα –προχώρησε στην ίδρυση του ΧΡΙ.Κ.Ε.- που διοικείται από μία 35μελή (προσωρινή) Διοικούσα Επιτροπή, η οποία τον επέλεξε στην θέση του Γενικού Γραμματέα.

 

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

• Ιδρυτής και εκδότης του περιοδικού «Νέος ΛΟΓΟΣ» από το 1986 έως το 1996
• Ιδρυτής και μέλος της συντακτικής ομάδας περιοδικού «Πολιτικό Εντευκτήριο» από το 1997
• Ιδρυτής εφημερίδας ΑΓΓΕΛΕΙΟΦΟΡΟΣ της Ενημέρωσης, από το 1997 έως το 1998
• Ιδιοκτήτης - Ιδρυτής του Ραδιοφωνικού σταθμού ΜΕΛΛΟΝ FM, έως το 1994
• Ιδρυτής - Ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού ΜΕΛΛΟΝ TV έως το 1994


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

• Αντιπρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων
• Σύμβουλος Επιχειρήσεων
• Στέλεχος Χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος
• Οικονομικός Σύμβουλος Ιδιωτικών Επιχειρήσεων
• Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Κεφαλαίου Α.Ε.

 


ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ

• Δημήτριος Γούναρης, Πολιτική Βιογραφία.
Προλογίζει ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, Εκδόσεις Ι. ΣΙΔΕΡΗ
• Δημήτριος Γούναρης, Ο ιδαλγός της Δημοκρατίας.
Εκδόσεις ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
• Δημήτριος Γούναρης, Ο ριζοσπάστης.
Εκδόσεις ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
• Παναγιώτης Κανελλόπουλος Ο πολιτικός της σύνθεσης και του μέτρου. Εκδόσεις ‘'ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΩΝ''
• Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Ο φιλόσοφος πολιτικός, ο παραδειγματικός ηγέτης.
Εκδόσεις ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
• Η Αχαΐα στον 20ο αιώνα.
Εκδόσεις MEGA print
• Αχαΐα - Ανάμεσα στο σήμερα και το αύριο.
Εκδόσεις ‘'ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΩΝ''
• Κοινοβουλευτικός έλεγχος, Εκδόσεις ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
• Έντυπη διαδρομή.
Εκδόσεις ‘'ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΩΝ''
• Πάτρα - Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2006.
Εκδόσεις Ι. ΣΙΔΕΡΗ
• Μονογραφίες :
2. Το μεταρρυθμιστικό έργο του Δημητρίου Γούναρη, 2000.
Εκδόσεις MEGA print
3. ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - Θεμέλιο οικονομίας, 2001. Εκδόσεις MEGA print
4. Η προοπτική Ανάπτυξης της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας, 2002. Εκδόσεις ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ

5. Η Εθνική Ιδιοπροσωπία των λαών υπόβαθρο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, 2003.
Εκδόσεις ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
6. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ- ΚΙΕΒΟ 23-27/06/2004, 2003.
Εκδόσεις ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
7. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ - Η προσπάθεια και το έργο του πολιτική άποψη, 2004.
Εκδόσεις MEGA print
8. Με θέση και παρέμβαση στη Νέα Διακυβέρνηση, 2004.
Εκδόσεις MEGA print
9. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ - Η προσφορά και το έργο του πολιτική άποψη, 2004.
Εκδόσεις ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
10. Γυναίκα & Κοινωνία ... σήμερα, 2005.
Εκδόσεις MEGA print
11. Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, Σεπτέμβριος 2005.
Εκδόσεις MEGA print
12. Το ζήτημα του χωρισμού Κράτους- Εκκλησίας και το Σύνδρομο της Νόβα Χούτα, Φεβρουάριος 2006.
Εκδόσεις MEGA print
13. Σχέσεις Κράτους - Εκκλησίας. Το καθεστώς που ισχύει στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες, Απρίλιος 2007.
Εκδόσεις ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
14. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ - Νεοελληνικό σύμβολο, απέναντι στον Φονταμενταλισμό και στα Διευθυντήρια, Μάιος 2007.
Εκδόσεις ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
15. Παναγιώτης Κανελλόπουλος : Ο φιλόσοφος πολιτικός, ο παραδειγματικός ηγέτης, 2008.
Εκδόσεις ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
16. Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, 2008.
Εκδόσεις ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
17. ΥΠΕΡ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΛΟΓΟΣ , Σεπτέμβριος 2008.
Εκδόσεις MEGA print

Οι πολίτες απαιτούν επιστροφή στις ριζες μας

Η ψήφος του λαού και η αποχή όσο περνούν οι μέρες αποδεικνύεται ότι δεν ήταν συγκυριακή

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο