γράφει ο Δημήτρης Καλούπης.
Σήμερα, η Κεντρική Πλατεία της Δάφνης γέμισε ζωντάνια και ενθουσιασμό καθώς οι Πρόσκοποι της Νότιας Αττικής επισκέφτηκαν τον φιλόξενο Δήμο Δάφνης Υμηττού. Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε την κατάληξη ενός συναρπαστικού παιχνιδιού που ένωσε πόλεις όπως η Γλυφάδα, η Ηλιούπολη, το Ελληνικό-Αργυρούπολη, ο Βύρωνας, η Καισαριανή, ο Ζωγράφος, η Νέα Σμύρνη και ο Άγιος Δημήτριος.
Περίπου 200 έφηβοι, σαν ντετέκτιβ, αναζήτησαν στοιχεία ανάμεσα στις πόλεις, ταξιδεύοντας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και γνωρίζοντας τα τοπόσημα και τα σημεία ενδιαφέροντος των Δήμων. Η περιπέτειά τους κατέληξε στην φιλόξενη πόλη του Υμηττού, όπου τους υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού κ. Τσιλιφής, η Αντιδήμαρχος κα. Βούζη και ο Περιφερειακός Έφορος κ. Καλούπης. Εκεί, μέτρησαν τους πόντους που είχαν μαζέψει και ανακήρυξαν την νικήτρια ενωμοτία του παιχνιδιού.
Με μεγάλη χαρά, συγχαίρουμε τους Γλάρους από τη Νέα Σμύρνη για την νίκη τους! 🎉
Αυτή η εκδήλωση ανέδειξε τη σημασία της διαφορετικότητας, της χαράς, της γνώσης και της εμπειρίας, καθώς και την ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής στους εφήβους. Οι Πρόσκοποι της Νότιας Αττικής απέδειξαν ότι η συνεργασία και η αλληλεπίδραση μπορούν να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές και να ενισχύσουν τις δεξιότητες ζωής των νέων.