130x180 books

130x180 monopati

130x107mathisi

130x300 unicef

 
130x180 amnesty

130x130 warchild


130x130 reporters

130x180 doctors sans


130x180 warchild

130x180 apopseis


130x130 cancer

130x180 twitter

130x300 books

 

 

Διαφήμιση
Τρίτη, 02 Δεκέμβριος 2014 09:35

Η ΓΙΑΝΝΑ ξαναΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ

  Γιώργης Δόξας

του Γιώργη Δόξα.

Ανήκω –θέλω να πιστεύω– στους Καλούς Έλληνες. Σ’ Αυτούς που ό,τι Σωστό και Εποικοδομητικό γίνεται για την Πρόοδο της Ελλάδας, και το λέμε και το «φωνάζουμε» Δημόσια. Μόνον έτσι θα «πάει μπροστά η Πατρίδα μας», όταν με στεντόρεια φωνή διαλαλείς – προς πάσα κατεύθυνση- ό,τι Άξιο και Καλό πραγματώνεται για να «βρεί τον ίσιο δρόμο» τούτη η λεηλατημένη (απ’ Όλους και για Μερικούς) Χώρα.

Με βάση αυτή την σταθερά αδιαπραγμάτευτη (Κοινωνική ή Πολιτική) θέση μου, οφείλω σε ΣΑΣ (αγαπητοί φίλοι –αναγνώστες) να ασχοληθώ σήμερα με μια εξέχουσα Γυναικεία Προσωπικότητα (στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό) : την Κυρία ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ. Την ως άνω Γιάννα Δασκαλάκη την γνωρίζαμε από την ώρα που «πήρε τα ομμάτιά της» από την Κρήτη και εξόρμησε στο Κλεινόν Άστυ ως:

  • Δικηγόρος
  • Δημοτικός Σύμβουλος
  • Βουλευτίνα (με την χαρακτηριστική κίνηση να διανέμει σπόρους βασιλικού ανά την Αττική).

Και μετά από τόσο θορυβώδη παρουσία το Κρητικοκόριτσο χάθηκε, μέχρι την ημερομηνία που σύμπαντα τα Μ.Μ.Ε. πληροφορούσαν τον αδήμονα Λαό (βρε που χάθηκε η Γιάννα;) ότι η λεβεντόκορμη Κρητικιά λιποθύμησε σε λειτουργία τελούμενη υπό του Ευσεβεστάτου Πατριάρχη στην Εκκλησία του Πατριαρχείου στην Πόλη. Οι ειδήσεις δεν αναφέρουν περί Ιατρών ή άλλων αιτιών της (ξαφνικής) λιποθυμίας, ειμή μόνον ότι η ΓΙΑΝΝΑ (Μας) (μάλλον εξ Εκκλησιαστικού θαύματος) «προσγειώθηκε (ή πιο κομψά αφέθηκε) στα οικονομικώς στιβαρά χέρια του βιομήχανου Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Ξανά σιωπή μηνών, μετά το τραγικό συμβάν της λιποθυμίας. Και ξάφνου αντάριασε το Πανελλήνιο με την ανακοίνωση του Γάμου Θόδωρου και Γιάννας στην Πόλη με τον Πατριάρχη. Ξανά σιωπή. Τα κακότροπα Μ.Μ.Ε. γράφουν περί γεννήσεων, περί Παλατιών, περί πλακώματος των δύο αδερφών Αγγελόπουλου (Θόδωρου και Κώστα με αιχμή την Κρητικοπούλα Γιάννα;) κ.λπ. και κ.λπ.

Και ξαφνικά ο Κώστας Σημίτης αναθέτει στην Γιάννα (Μας) τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Για να είμαστε δίκαιοι και καλοί στα Οργανωτικά τα πήγε μια χαρά, αλλά για το Δημόσιο Ταμείο μάλλον «βρέθηκε να ψάχνει για κανά ευρώ προκειμένου να καλύψει το οικονομικό κενό».

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν υπήρξε καμμιά λιποθυμία της Γιάννας, αλλά παρά λίγο να συμβεί στο ζεύγος Καραμανλή όταν στην ανακτορική της δεξίωση είδε να λαμπαδιάζει από τα πυροτεχνήματα (της Γιάννας) η Φιλοθέη- Ψυχικό.

Και η Γιάννα (Μας) δεν σταματάει μπρος στον ομολογουμένως θρίαμβο για την Ελλάδα των Ολυμπιακών Αγώνων. Μπρός στην Δόξα τι είναι τα κάλλη και τα ευρώ (του Θόδωρου). Εφημερίδα (ες), Ραδιόφωνα και μία στρατιά « αρουραίοι της προβολής» από κοντά της. Τίποτα απ’ αυτά δεν προχώρησε, αλλά η Γιάννα δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Κάτι στην Αμερική (Ίδρυμα Κλίντον) κάτι στην Αγγλία (στο δικό της Παλάτι), κάτι συνεντεύξεις σε ξένα Μ.Μ.Ε. (πάλι ο Θόδωρος πληρώνει) σταθερά (και προσεκτικά), η Γιάννα (Μας) πάντα σαν φάντης μπαστούνι μπροστά στους Έλληνες.

Πρόσφατα παραχώρησε ολοσέλιδη συνέντευξη σε Κυριακάτικη εφημερίδα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ». Εσχάτως συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Δεν ξέρω τι είπαν, τι συμφώνησαν και ειλικρινά δεν μ’ ενδιαφέρει. Εναγωνίως ψάχνω να μάθω αν όντως (ως διαδίδεται έγκυρα) η ΓΙΑΝΝΑ ξανα ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ. Γιατί μόνον η Θεία Προστασία θα λυτρώσει την Ελλάδα μας από την Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, που θέλει να γίνει και Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Αδέρφια Μου, ομαδική καθημερινή προσευχή, για «γλυτώσουμε» από την Γιάννα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Δεκέμβριος 2014 11:02

Προσθήκη νέου σχολίου

Το apopseis δημοσιεύει όλα τα σχόλια, πλην των υβριστικών. Τα σχόλια εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα τους και δεν υιοθετούμε τις θέσεις που εκφράζονται σε αυτά. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο apospeis @ apopseis.gr


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Γιώργης Δόξας

Γιώργης Δόξας

Date and Place of Birth: 1st of March 1946, Pyrgos (Peloponnese)
Marital Status: Married to Maria Alexandra P. Magiakou. 4 Children (24,23,22 and 15 years old).

Education:
Highschool in Pyrgos
Studies at the University of Athens in Economics and Journalism

Foreign Languages:
English and French

Career Data:
1971-1975: Employee, Public Relations Dept. "Piraiki-Patraiki" group of Companies.
1976-1992: Founder and owner of the Company "Giorgis Doxas and associates" with several activities addressing mostly to the Health Market, i.e.
Organization of > 360 Hellenic and International Health Congresses-Seminars
Special Editions (mostly promotional) for the Health Market
Security signaling of working areas
Promotion of Products / Services / Enterprises
Seminars in Marketing / Communication for the Health Market
"Image making" of several personalities in Athletics and Politics
1990-2001: Cofounder and shareholder of several Companies dealing with Promotion of Products
and Services in the Health Market.
2004-2007: Collaboration with the 1st Dpt of Pediatrics of the University of Athens Medical School
for the celebration of its 150th Anniversary (special editions, production of a documentary
film, concert, presentations etc).
2008-2009: Founder of "Peace and Glory S.A."

Social Engagements - Writing - Other:
1. Founder (1980) of the 1st ecologic movement In Greece "EPESKOU (pick up your litter)"
2. Member of several Hellenic Societies (Public Relations, Greek Studies, Literary men of Southwest
Greece, etc).
3. Author of 18 essays, monographies and poetic books (not on sale).
4. Author of >1000 articles and letters to Journals and magazines concerning
mostly social issues or political and culture remarks.
5. Founder and President of the World Association for the proclamation of Ancient Olympia
as Autonomous City of Culture (Vatican of Olympic Games).