130x180 books

130x180 monopati

130x107mathisi

130x300 unicef

 
130x180 amnesty

130x130 warchild


130x130 reporters

130x180 doctors sans


130x180 warchild

130x180 apopseis


130x130 cancer

130x180 twitter

130x300 books

 

 

Διαφήμιση
Παρασκευή, 18 Μάιος 2018 07:28

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη!

  Λουκάς Γεωργιάδης

γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης.

 

Οι σημερινοί τύποι που κυβερνούν διακρίνονται για τη γελοιότητα που προσφέρουν επί καθημερινής βάσης τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Πέραν από τις κατά συρροήν... βλακείες που ξεστομίζουν καθημερινά, δεν έχουν στοιχειώδη επίγνωση του μέτρου σοβαρότητας που πρέπει να έχουν τουλάχιστον στα διεθνή φόρα. Τελευταίο... κρούσμα το "ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης" που κατέθεσαν στους εταίρους-δανειστές. Από τις 75 σελίδες, το μόνο σημείο όπου αναφέρεται η έννοια της "επένδυσης" είναι στο θέμα της... κάνναβης! Τα υπόλοιπα είναι εκθέσεις ιδεών παιδιών του Δημοτικού! Μιλάμε για ανθρώπους που είτε αυτοτρολάρονται είτε η... ιδεολογία τους έχει "κάψει" τον εγκέφαλο!

 

Επί καθημερινής βάσης ακούμε διάφορους απίστευτους τύπους είτε από το Γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Μαξίμου (γέλια!!!), είτε από υπουργούς της κυβέρνησης να διαφημίζουν τις επενδύσεις σε χασίς, να μιλάνε για την αποποινικοποίησή του και άλλα τέτοια. Όχι ότι δεν αποτελεί η φαρμακευτική κάναβη ένα πεδίο όπου μπορούν να γίνουν επενδύσεις. Αλλά, όταν βλέπεις ότι αυτοί οι αστείοι τύποι σκέφτονται μόνο την κάνναβη και ταυτόχρονα προβαίνουν σε γελοίες έως ηλίθιες δηλώσεις, τότε είσαι σίγουρος ότι κάτι δεν πάει καλά...

 

Το "ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης" των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (γέλια μέχρι δακρύων...) έγινε αντικείμενο ανάλυσης και ελέγχου από τους δανειστές προκαλώντας θυμηδία και ειρωνεία. Το σχέδιο για το μέλλον της χώρας, ώστε να μην ξαναπέσει στα δίχτυα της χρεοκοπίας είχε γενικολογίες και αναφορά μόνο στο... χασίς! Και όπως λένε οι επιστήμονες αρκεί ένα ηλεκτρεγκεφαλογράφημα για να καταλάβεις ποιος είναι ο φυσιολογικός εγκέφαλος και ποιος είναι ο... πειραγμένος!

Με τόσες δεκάδες μεγάλες επενδύσεις, (Ελληνικό, Σκουριές, κ.ά. ) θα έπρεπε να υπάρχει οργασμός ανάπτυξης στην Ελλάδα. Όμως, οι άνθρωποι δεν το έχουν. Είναι αντίθετο ως προς το DNA τους. Δεν θέλουν και δεν μπορούν. Το μόνο που ήξεραν είναι να αράζουν σαν τους κηφήνες, να κλείνουν πεζοδρόμια, να καθοδηγούν περιθωριακούς και "μπαχαλάκηδες" ή να μπεκρουλιάζουν σε ουζερί και ταβερνεία. Από την αδυναμία τους δε στο... χόρτο, κάνουμε και πολλές άλλες σκέψεις!

Τα έργα και οι ημέρες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας αποδεικνύουν καθημερινά ότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν καν να ταίσουν τα... περιστέρια του Εθνικού Κήπου ή να... δέσουν τα κορδόνια τους. Τι ανάπτυξη λοιπόν ζητάμε και εμείς από δαύτους; Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν τη μεγάλη φύρα της σύγχρονης ιστορίας της χώρας. Οι πιο ακατάλληλοι στην πιο κρίσιμη στιγμή. Ούτε να μας είχαν μουτζώσει! Τους έχουν πάρει στο... ψιλό όλοι. Τους τρολάρουν με τα επενδυτικά τους σχέδια στο... χασίσι! Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν το... χασίς! Θα πλέαμε όλοι σε πελάγη ευτυχίας για πραγματικούς και ουσιαστικούς λόγους και όχι από τις παρενέργειες του... χόρτου στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Προς το παρόν βλέπουμε όλον αυτόν τον θίασο σκιών να πουλάει... φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και να βρίσκεται στον κόσμο του! Ανόητε ψηφοφόρε τους, τι έκανες... Έβγαλες τα μάτια με τα ίδια σου τα χέρια

 

 

Για περισσότερα άρθρα του Λουκά Γεωργιάδη πατήστε εδώ!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 08:51

Προσθήκη νέου σχολίου

Το apopseis δημοσιεύει όλα τα σχόλια, πλην των υβριστικών. Τα σχόλια εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα τους και δεν υιοθετούμε τις θέσεις που εκφράζονται σε αυτά. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο apospeis @ apopseis.gr


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Λουκάς Γεωργιάδης

Λουκάς Γεωργιάδης

Ο Λουκάς Γεωργιάδης είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς με ειδίκευση στη Βιομηχανική Πολιτική και τις Επενδύσεις. Έχει εργαστεί ως παραγωγός πωλήσεων και σε λογιστικό γραφείο. Είναι δημοσιογράφος από το 1995 και μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών από το 2005.

Έχει διατελέσει ρεπόρτερ σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, συντάκτης σε οικονομικές εφημερίδες και περιοδικά, αρχισυντάκτης και διευθυντής εφημερίδας.