130x180 books

130x180 monopati

130x107mathisi

130x300 unicef

 
130x180 amnesty

130x130 warchild


130x130 reporters

130x180 doctors sans


130x180 warchild

130x180 apopseis


130x130 cancer

130x180 twitter

130x300 books

 

 

Διαφήμιση
Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2015 07:39

Η "αριστερή φορολόγηση" είναι το κάτι άλλο...

  Λευτέρης Αυγενάκης - Ηρακλείου, Ν.Δ.

του Λευτέρη Αυγενάκη.

Εννέα μήνες μετά από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ, η πρώτη φορά αριστερά, που έγινε δεύτερη φορά.., με τις ιδεολογικές της αγκυλώσεις, ανατρέπει με τον πιο αιφνιδιαστικό και βαρύ τρόπο, τους προϋπολογισμούς επιχειρήσεων και οικογενειών.

 

Αφού υποσχέθηκε προεκλογικά την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, του ΕΝΦΙΑ, της προκαταβολής φόρου και πολλά άλλα, και υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών, μετά από 7 μήνες "περήφανης" διαπραγμάτευσης, ήρθε η ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει τη "λυπητερή" στους πολίτες.

Το ζητούμενο δεν είναι να φορολογηθεί ό,τι κινείται στη χώρα.

Η λύση είναι μικρότερο και νοικοκυρεμένο κράτος, περιορισμός των σπαταλών και διόγκωση της οικονομίας μέσα από πραγματικές μεταρρυθμίσεις και προσέλκυση επενδύσεων.

Όλα αυτά ο κ. Τσίπρας ΔΕΝ μπορεί να τα κάνει, διότι ΔΕΝ θέλει να τα κάνει γιατί απλά δεν τα πιστεύει.

Αυξάνει τον ΕΝΦΙΑ για να πληρώνει τους 2000 της ΕΡΤ και την ίδια στιγμή αφήνει τα σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς.

Επιβάλλει αναδρομική εισφορά αλληλεγγύης για να πληρώνει τους μισθούς των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων που με την υπογραφή του ξαναγύρισαν στη δουλειά τους.

Αυξάνει τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, διότι αντιμάχεται οτιδήποτε το ιδιωτικό, επειδή δεν αντέχει την πρόοδο και την αριστεία.

Ο κ. Τσίπρας πέρα από το 3ο μνημόνιο δεν μπορεί να φέρει ούτε 1€ επενδύσεις στη χώρα!

Και κάνει αυτό που μπορεί: ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ!

Όλα αυτά αποτελούν σταδιακή φτωχοποίηση της ήδη ταλαιπωρημένης κοινωνίας.

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το apopseis δημοσιεύει όλα τα σχόλια, πλην των υβριστικών. Τα σχόλια εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα τους και δεν υιοθετούμε τις θέσεις που εκφράζονται σε αυτά. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο apospeis @ apopseis.gr


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Λευτέρης Αυγενάκης - Ηρακλείου, Ν.Δ.

Λευτέρης Αυγενάκης - Ηρακλείου, Ν.Δ.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης γεννήθηκε το 1972. Σπούδασε Δομικός Κτιριακών Έργων στη Σιβιτανίδειο Σχολή και Τοπογράφος Mηχανικός στο ΤΕΙ Αθηνών. Παρακολούθησε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Διαχείριση και Τεχνολογία Περιβάλλοντος και Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει εργαστεί ως Εργοδηγός Δημοσίων Έργων και Τραπεζικό στέλεχος στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα. Στη συνέχεια ίδρυσε την εταιρεία «Επιχειρείν Αναπτυξιακή Ο.Ε.»

Υπήρξε μέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, αν. υπεύθυνος της ΔΑΠ-Ν.Δ.Φ.Κ. Τ.Ε.Ι. και μέλος του Κ. Σ. της Εθνικής Σπουδαστικής Ένωσης Ελλάδας (ΕΣΕΕ) για δύο περιόδους. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής, μέλος του Δ.Σ. της Παγκρήτιας Ένωσης Αθηνών, ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Παγκρήτιας Νεολαίας και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητικών Νεολαιών.

Το 2007 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Πολιτικά Θέματα (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα). Τον Ιούλιο του 2007, εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας (7ο Τακτικό Συνέδριο). Το Σεπτέμβριο του 2007 εκλέγεται για πρώτη φορά Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ηρακλείου και επανεκλέγεται στις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009. Κατά τη κοινοβουλευτική περίοδο 2007-09 υπήρξε μέλος της διαρκούς επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων καθώς και μέλος της μόνιμης επιτροπής Τεχνολογίας και Έρευνας.

Σήμερα είναι μέλος της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, καθώς και της Τεχνολογίας και Έρευνας, ενώ έχει έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα.

Και στις 23 Νοεμβρίου 2010, διεγράφη από τη νέα Νέα Δημοκρατία του κ. Αντώνη Σαμαρά.

Στις 4 Ιανουαρίου 2011 στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο κίνημα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, απόφαση την οποία γνωστοποίησε και στον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο.